Youtube och självutlösare

Tackvare lite Youtube-googling så hittade jag en instruktionsfilm så att jag äntligen fattar hur jag ska ställa in självutlösaren på kameran. Jag fick ett kamerastativ av Hampus i födelsedagspresent nu senast och med hjälp av detta och min nya kunskap kunde vi labba lite i gästrummet. 

Kotten ledsnade förstås ganska snabbt och ville bara suga på tummen. Hampus hade förvånansvärt mycket energi. Jag tyckte det var svårt att få till bra ljus samt att mitt hår såg förjävligt ut. Angående håret så kan jag bara säga att min halvnya frisör gjorde det orange sist vilket inte alls var vad jag tänkte, plus att det idag inte var direkt nytvättat och rejält sunkigt. Hur som helst. Det blir dubbelt så svårt att lyckas för varje person som tillkommer i bilden, då samtliga ska ha ögon öppna och helst inte gallskrika. 

DSC 5146

Lyckat familjefoto… not

För att få Kotten att hålla sig på bra humör körde vi Daft Punk-musikvideos på ipaden strax bakom kameran. Det är dagens bästa barntips. 

DSC 5139

DSC 5083

DSC 5098

Pausvila mellan tagningarna

Kommentera