Nya köksskåp

Tidigare i veckan var jag, Stellan och hans morfar på en heldag i Ikea. Vad härligt det var, att för en gång skull få gå runt där i lugn och ro, lyfta och kolla på varenda grej utan att ha någon otåligt tjatandes om ”Vad är nästa grej på listan?”. 

Stellan fick ju inte några vidare födelsedagspresenter av oss när han fyllde år (utan fick nöja sig med fyra par strumpor som inte ens var inslagna). På Ikea hade jag som sagt lite utrymme att fundera lite och hittade lite bra grejer till Stellans rum. Aha – en bilmatta, lastbilsgarage eller bollhav kanske ni tänker?! Näpp, Stellan får leka med muffinsformar och diskborstar. Hur kunde det bli så kan man undra, vi bestämde ju när han låg i magen att vi inte skulle låta honom ha en massa plastgrejer…

Hur som helst, hans största intresse just nu är att plocka små saker från hög till hög. Han har visat stort intresse för alla smågrejer som hör till lilla köket han har på rummet. På Ikea hittade jag lite grejer att komplettera med. Dels fyra små hyllor att stapla grejerna i, muffinsformar, koppar, påsklämmor, diskborste, stekspadar med mera. Låter det inte dökul!?

DSC 4936

DSC 4929

DSC 4930

Kommentera