Snö, kanelbullar och ettårsförberedelser

Idag har varit en aktiv dag kan man lugnt säga. 

Det har snudd på vräkt ner snö igår och idag. Vi har varit ute tre gånger, Kotten och jag. Två gånger för att skotta snö och åka lite pulka. Man kan säga att Stellis inte är en utekatt så här långt, han hatar att bli påklädd och vantar är djävulens påfund (typ). När han åker pulka så håller han andan för han tycker det är så läskigt. Inte var det något vidare kul att titta på någon som skottar snö heller. Det kommer ta några år innan man kan skjutsa honom på snösläden och tippa ut honom i en snödriva. Det kanske aldrig kommer hända känns det som. Förhoppningsvis kommer vi ut i helgen, Stellan och jag ser fram emot att se Hampus provåka sina långfärdsskridskor bland annat. Det som också händer i helgen är att Stellan fyller ett år. Tänk att liten blir så stor. Därav bullbaket.

IMG 0153

Skeptisk, men okej initialt 

IMG 0156

Övervakar

IMG 0155

Får provåka släden, inte så kul

IMG 0152

Stellan hjälper till som vanligt. Mycket roligare i köket än utomhus. 

DSC 4792

Jag har skaffat nya bullformar, egentligen s k cupcake-formar. De är mycket hårdare och får bullen att resa sig istället för att fläkas ut på plåten. Gjorde även minibullar och då använde jag en muffinsplåt för att få samma effekt. Mycket bra! 

Kommentera