Pepparkaksgossen

På temat pepparkakor så har vi också försökt spöka ut Stellan till årets pepparkaksgosse. Fotosessionerna har varit många och hemliga inför valet av årets julkort. 

Här i Stockholm har vi haft snö en dag hittills, den 6 november, då det kom massor. Jag var som tur var ledig den dagen och kastade mig ut och förevigade det hela. Eftersom det också var rätt kallt och pepparkaksdräkten tunn så hade jag bara ett par minuter på mig. Jag tycker att jag fick några fina bilder och en av dem blev årets julkort. 

DSC 2916

DSC 2943

Fotograferingen fortsatte sedan inomhus där Stellan fick klättra i en korgstol, vilket han tyckte var superkul. 

DSC 2960

DSC 3061

DSC 2969

Sista omgången körde jag för ett par dagar sedan, den här gången försökte jag bygga upp en annan bakgrund, bestående av vårt sängöverkast över en klädtorkställning. Stellan sitter på en plastlåda med leksaker, väl dold bakom juteväv. I ungefär 4 sekunder i taget satt han still innan han började bita i rekvisitan. 

DSC 3562

DSC 3587

DSC 3607

DSC 3633

DSC 3542

Glad lucia på er!

Kommentera