Första snön

Tänk vilken överraskning att det var vitt ute i morse, redan i början av november! Stellan och jag höll oss inomhus hela förmiddagen och tittade ut på snön som fortsatte falla under hela dagen. Det är väldigt blöt snö som kommer och det har varit plusgrader hela dagen. Trots detta är det fortfarande vitt på gräsmattan och i skogen. 

Först efter lunch vågade vi oss ut på en liten springtur. Brr! vad kallt det var för en annan som hade sidovind och småspik i ansiktet hela rundan. Det fick bli en kort tur ner till tennishallen och tillbaka. Stellan var till synes oberörd i alla sina ytterkläder under plast. 

 IMG 7059

Alla är påklädda och taggade

IMG 7062

Fastspänd och klar

IMG 7066

Så här såg det ut efteråt

När vi ändå var påklädda och Stellan på toppenhumör så kunde jag inte låta bli att visa hur man gör en snögubbe. Det var som sagt blötsnö så det gick lätt att rulla snöbollar. Som man bör tog vi en morot och pappas halsduk. Stellan tyckte det var kul till en början, men när jag försökt få honom att stå själv bredvid snögubben tyckte han att det räckte med dumheter. 

DSC 3100

Stellis och snöpingvinen

DSC 3118

Buuu!

Kommentera