Aktivitetsfamilj

Man kanske inte kan tro det utifrån den bild som förmedlas via den här bloggen, men vi har blivit alltmer passiviserade det senaste året. Nu är ju Stellan drygt nio månader och livet är inte så där upp och ner som det var första tre månaderna. Trots detta har vi inte riktigt kommit igång med några aktiviteter utan helgerna mest bara rinner iväg. Därför, har vi infört en satsning som innebär att vi ska göra någon slags aktivitet varje lördag och söndag framöver.

Igår var det aktivitetskick-off och vi tog med oss Kattfamiljen och drog till Bäverhyddan för att grilla korv i regnet. Bäverhyddan är ett timrat vindskydd där man kan krypa in och intill står en ordentlig eldstad. Kommunen håller med vedträn till och med. Vi har varit där en gång tidigare och även då regnade det. Kallt och urrigt men folkfritt i övrigt, så det är både för och nackdelar… 

 DSC 2813

Kattfamiljen med ett extra barn

DSC 2823

Fina Adam, 

DSC 2855

Hampus och Robert är grillmästare och försöker få fyr på vedträn och annat

DSC 2872

Nere vid vattnet och spanar på fåglar, vindskyddet syns högst upp

DSC 2882

Adam och Kottlasjön

DSC 2892

Perfekt rök som svider i ögonen. Stellans burk med laxgryta i elden

DSC 2893

Varmkorv

Kommentera