There I fixed it

Om man googlar på orden there i fixed it eller söker på motsvarande hashtag på Instagram kan man sitta och skratta en hel dag åt folks extremt roliga lösningar på diverse problem. Ofta är det saker som gått sönder och har lagats på mycket alternativa sätt. Kolla själv så får ni se!

Vi har två ”There I fixed it”-lösningar hemma hos oss, dels en trasig hylla i kylskåpet och dels ett trasigt handtag på dammsugaren, båda lagade med tejp som en temporär fix som blev närmast permanent. Jag ska villigt erkänna att det är jag som haft sönder båda grejerna och dessutom är det jag som lagat dem på det här sättet. Men det är ändå kul att låtsas om att det är Hampus som gjort det eftersom det finns en viss tejp- och häftmassakultur i hans familj. Jag och min svägerska brukar skratta åt våra respektive män med anledning av detta, men det är en parentes. 

DSC 2600

Batterilådans fällock har gått sönder och lossnat. För att inte batterierna ska trilla ur varje gång vi öppnar dörren har jag satt två smarta tejpar där. 

DSC 2684

Handtaget till dammsugarslangen råkade visst spricka i samband med intensiv städning

Men, det som hänt nu är att Hanna-Handlingskraft vaknat till liv och tagit tag i biffen. För någon vecka sedan tog jag och beställde en ny kylskåpslåda från Bosch och massa nya dammsugartillbehör från Electrolux. Krångligt var det att hitta rätt prylar och dyrt blev det men nu – fixat och lite mera feng shui.

DSC 2681

Som julafton fast bättre

Kommentera