Grillat

Det hör inte till vanligheterna att mötas av grilldoft vid uppfarten en gråtjock oktoberdag, men det hände idag. Hampus hade grillat hamburgare till middag, vilken överraskning. Det blev väldigt gott även om bilderna är dåliga. 

IMG 6949

IMG 6951

Med vår nya svenska rapsolja så blir majon verkligen gul

Efter att Kotten var badad och stoppad i säng så åkte jag till Ica för att hämta upp ett paket (bl a ytterligare en trappgrind) så såg jag där i mörkret en stor utslagen blomma på klätterrosen längs husväggen. Tänkte på det medan jag var borta och när jag kom hem så knipsade jag av blomman och ställde den i ett glas. Det kändes lite förbjudet, men vafasen, om det är någon gång man ska plocka in blommorna är det väl i mitten av oktober när det är just gråmulet och mörkt ute. 

DSC 2524

Dagens ros, från rosenbusken

Kommentera