Blocketfynd

Idag, på Stellans namnsdag och allt, har vi varit och plockat upp ett nytt blocketfynd. Det var igår kväll jag slog till på ett Polarn-och-Pyret-paket. Inför kommande två-tre vintrar kommer Stellan vara bra kittad på fleecefronten om jag säger så. Dagens paket innehåller en tjock vinterjacka, två vindfleecejackor, en fleeceväst, två fleecebyxor, mössor,vantar och tjocksockar. Allt för en femhunka. Fynd säger jag, enkelt dessutom då jag köpte av en tjej här på Lidingö. Säljaren var inte ens hemma utan vi hade gjort upp att jag skulle hämta kassen med kläderna i deras cykelskjul. Smidigt, även om jag kände mig som en tjuv när jag smög runt på deras uppfart i mörkret. 

Det Stellan mest behövde, ett par överdragsbyxor och en överdragsjacka i dagens storlek, kvarstår dock att köpa…  

DSC 2520

Fleece basic

Kommentera