Gungställning

Tidigare i somras gjorde jag ett klipp som lyckades köpa en begagnad klassisk gungställning till priset av gratis. Den var inte helt komplett med gungor, rep och skruvar så vi har i klassisk snigelfart använt mer eller mindre halva sommaren åt att fixa till gungställningen användbar. Det sista och svåraste momentet, visade det sig, var att få tag i en babygunga i slutet av sommarsäsongen. Allt var slutsålt eller bortplockat. Räddningen kom från underbara grannarna som hade en jättefin babygunga liggande. 

Stellan tycker det är både roligt och läskigt att gunga. För att inte tala om att undersöka alla remmar och upphängningsanordningar som är superkul.

Än så länge är inte gungställningen något vidare förankrad i backen, utan det får vi fixa när den hamnar på rätt ställe på tomten (var det nu det är?) och/eller när Stellan gungar lite vildare. 

DSC 1540

DSC 1603

DSC 1556

DSC 1628

DSC 1511

Mina pellisar blommar intensivt

Kommentera