Akvarellfamiljer

Sista delprojektet i projektet att göra klart Stellans rum var att fixa något ”färggrant” och ”glatt” till väggarna. Nu när jag gick igenom alla pysselgrejer i samband med att vi fixade skåp till studion så hittade jag mina färger och blev lite sugen på att börja måla. Tänkte jag skulle börja lite lätt genom att måla platta knasiga låtsasdjur – så det har jag ägnat några timmar åt igår och idag. 

Det blev ju lite som det blev, men det var ju kul att få gestalta Hampus både som uggla, fisk och giraff. Dock utan glasögon för jag fick bara inte till det. Nu är alltså rummet och allt pynt klart, bilderna kommer en annan dag. Ikväll måste vi nämligen titta på tre avsnitt av Breaking Bad och det är så in i norden spännande. 

IMG 0049

Mammas medhjälpare. Med hjälp av lite fastknutna leksaker kan han sitta bredvid en stund båda dagarna. Det slutade dock med att han började gnaga bort färgen från stolen så det finns utrymme för förbättring…

DSC 0365

Rena rama djurparken

DSC 0413

Glatt? Färggrant? Uppdraget slutfört!

Kommentera