Bråda dagar

Pust pust, här är bråda dagar. Som ni kanske märker så ligger jag efter med bloggen. Vi är igång och gör saker från morgon till kväll och jag hinner inte riktigt med. 

Vad händer då? Jo, allt möjligt. Jag har kommit igång med träningen igen. Det är mycket pyssel med Stellans rum, som jag skrev om tidigare så har jag sytt en del. För några veckor sedan var vi hemma hos mamma och hämtade bland annat hem min gamla docksäng (bild här) och ett litet bord med två stolar. 

Bordet och stolarna har jag nu målat om, det kändes inte så fresch med gulfuru utan nästa generation gillar mer matt svart. Detta lilla projekt måste jag säga, gick ORIMLIGT bra. Jag menar, jag målade uppemot fem lager färg på mindre än två dygn. Enligt burken skulle torktiden vara 16 timmar, men jag hann köra två varv utan att lämna garaget emellan. När händer det!?!? Jag tackar det soliga vädret med vindar. 

IMG 6018

En av stolarna före ommålning men efter lätt slipning. Stellan övervakar.

IMG 6022

Varma blåsiga sommardagar är tydligen de allra bästa förutsättningarna för korta torktider

Hur det blev visar jag upp när grejerna i rummet är klara. Vi är hyfsat nära nu, idag åkte vi till Ikea för att göra det troligtvis sista inköpet någonsin (haha): en bokhylla. Vi köpte förstås massor av andra grejer också, bland annat fler hyllplan till skåpen i studion, plastbackar och tavellister. Vi hann även med ett besök på Big Baby, så nu är vi även lyckliga ägare av en stinkfri blöj-(sop-)hink. Hur bra den är återstår att testa. 

Stellan fick även sitt livs första badblöjor och flytpuffar, eftersom vi har på vår semesterlista att besöka det lokala utomhusbadet. Vi har ganska många grejer kvar att uppfylla trots att det nu bara är 1,5 vecka kvar av semestern. Stressigt stressigt. Vi har dock bokat av punkten ”äta mjukglass”, så det viktigaste är fixat. Dock har det seglat upp en måstepunkt, vilket är att åka med bilen till verkstaden imorgon bitti då bagageluckan strejkar. 

Japp, det var lite utmanande att packa bilen full med möbler och grejer på Ikea idag (men det såg ju bara för kul ut).

IMG 6140

IMG 6142

Inte så lätt att packa en bil full av grejer när bagageluckan knappt går att öppna

Kommentera