”Fy fan va rosa!”

… utbrast vi båda när vi fick se resultatet av vårt eget färgval i matsalen.

DSC 0242

Vi hade ju tänkt oss en ljusgrå-rosaaktig ton och inte så här…. som ett barnrum för en treårig prinsessa. Hm… vi måste nog sova lite på det tills imorgon. Det kan ju bli bättre i dagsljus + möbler… eller så måste vi ut och välja en ny färg. Känns lite jobbigt.

I övrigt har vi haft två otroligt stabila leveranser idag.

Gubbrummet är färdigmålat med avseende på grön färg och det har kommit upp lister runt bokhyllan. Kolla, men wow vad bra det blev! Magiskt, helt klart över förväntan!

DSC 0244

I badrummet har det också hänt saker och grejer. Golvplattorna börjar komma på plats. Det blir också riktigt bra!

DSC 0247

Man kan också se att de har gjutit lite runt avloppsbrunnen, antagligen för att få ett mjukt fall på golvet.

DSC 0251

Vi hade byggmöte i morse med Rimas som sa att de kommer bli klara med allt den här veckan. Vi misstänker väl att i alla fall dörrslipning och -målning kommer dra ut på tiden. De lär ha fullt upp med att snickra fönsterbrädor, sätta upp massor av dörr-, fönster och golvlist, slipa gamla lister och måla måla måla. Ganska snart, gärna innan mitten av nästa vecka, är det dags att börja riva köket och golvet i kök och hall. Det är troligtvis då helvetet börjar. Ännu så länge har ju allt gått jättebra, men någon gång måste det ju ta fart, det utlovade helvetet alltså.

 

Kommentera