Mot… form

Det går lite sisådär med träningen nu för tiden. Jag kämpade på ambitiöst på gymmet till dagen innan vi åkte in till BB och var tillbaka samma dag som Stellan fyllde sju veckor. Men sen dess? Tja.. jag tränade på flitigt några månader på gymmet men i samband med den hundrade förkylningen så ledsnade jag helt. Istället gör jag… ingenting. Well, jag har väl varit ute och sprungit cirkus fem gånger totalt sen han föddes.

Tanken och min ambition är förstås att jag ska komma igång med löpningen igen, men det går ju så tungt (fan för att vara otränad) och istället för kämpalusta så har jag ge-uppattityd. Som en parentes så kan jag nämna att jag har punkten ”Komma igång med löpningen” på min semesterchecklista. 

Nåväl, nog med inledning. Idag kom vi så ut alla tre, hela lyckliga lilla familjen och joggade. Stellan har nu fått sin småbarnssits till cykelkärran/springvagnen så han kunde sova halvliggande med vinden vinande i hårsvallet. Sammanfattar man dagens runda så skulle jag säga 50% upprätthållande av självbild, 40% trevligt och 10% träning. Vi varvade joggningen med gång och snackade mest strunt. När vi inte försökte få till den bästa springbilden vill säga. Skönt att vara gång, eller vad säger du Hampus?!

IMG 5867

Springfolk

Kommentera