Stellan 3 månader

I torsdags fyllde Stellan 3 månader. Tänk att han växer som ogräs!

Han vänder sig nu från mage till rygg varenda flera gånger om dagen, kan luggas och gillar att stå upp.

DSC 0676

DSC 0701 2

DSC 0832

DSC 0853

IMG 5284

Stolen som var på tal tidigare är nu färdigmålad och invigd

DSC 0928

Inte så intresserad av att interagera med andra barn

2 reaktion på “Stellan 3 månader

 1. Victoria

  Hej på er! Vilket fantastiskt hus och vilken söt unge 🙂 Jag har använt mig av er hall som inspiration nu när vi ska göra om vår. Men hur har er sten behandlats? Vi valde polerad men nu säger golvläggaren att detta inte kommer att bli bra..Att golvet kommer att bli repigt direkt? Hur upplever ni det? Det skulle vara underbart om ni kunde svara! Gärna på min mail 🙂 Tack på förhand!!

  Svara
  1. Hanna Inläggsförfattare

   Hej Victoria!

   Tack, vad kul att höra att du fått inspiration från vår hall!

   Vi köpte polerad marmor för att killen på stenaffären sa att det var mycket mera tåligt och lättstädat. Det kan jag absolut hålla med om, såvitt jag kan se så har det inte blivit några repor. Vi har visserligen ordentliga mattor vid ytterdörren, som jag antar skyddar golvet, men jag tycker absolut inte det är något problem. Däremot så syns smuts ganska lätt i och med att alla fläckar blir matta på den i övrigt blanka stenen. Men visst, smuts syns säkert ännu mer på andra golv.

   Däremot så har jag ångrat mig lite, jag tycker inte det är så snyggt längre med polerad sten. Av den anledningen skulle jag ta matt om jag skulle börja om från början. Och det jag främst vill tipsa dig om är att ha så lite fog som möjligt mellan plattorna. Hos oss är det ungefär som i ett vanligt badrum, en vit fog på ca en halv centimeter. Jag ångrar det verkligen då det ser inte alls bra ut och tillför inget. Fogen har blivit varierande grad av smutsig och spiller man t ex kaffe på golvet så blir just den biten sunkfärgad för alltid.

   Lycka till!

   Hanna

   Svara

Kommentera