Vårbilder från tomten

Idag har det varit superfint väder och varmt. Jag har varit ute i t-shirt och jobbat hela dagen. Nu i kväll var jag ute och tog lite foton. 

DSC 0803

DSC 0806

DSC 0807

Grillen och utemöblerna nu ute

DSC 0808

DSC 0809

Plommonträdet närmast

DSC 0811

Vinbärsbuskar

DSC 0812

Pionerna och övriga perenner börjar komma upp. Även ogräset…

DSC 0820

Mitt favoritträd, en lönn

5 reaktion på “Vårbilder från tomten

 1. anette

  Hej!
  du känner inte mig men jag har följt er blogg i princip sen start. Alltid varit rolig läsning 🙂 Jag är grymt imponerad över vad du hinner med!! Har en liten flicka som föddes i julas, en gård med djur trädgård osv som måste skötas. Känner mig ständigt efter, vilket jag förstår att du också gör… Ville bara säga att jag är imponerad av vad du faktiskt får gjort!!! Babysteps så funkar allt. Man måste se det man gjort också och inte bara det som inte skett än.

  Svara
 2. Hanna

  Hej Anette!

  Tack, det var jättekul att höra! 🙂 Tack också för att du tog dig tid att skriva en kommentar och berätta lite om dig själv, jag blir lika förvånad varje gång någon som inte är våra föräldrar/syskon läser bloggen. Jag undrar alltid hur folk hittar hit, och kan inte tänka mig att det ska vara intressant för någon utomstående 😉

  Om du har både barn och gård med djur så förstår jag att du har det körigt, djuren och eventuella jordbruket kan man ju inte lägga åt sidan för att det regnar eller för att man är trött. Jag är van att lägga mycket tid/energi på träning, men det har jag dragit ner på nu för att använda energin till annat.

  En bra grej med bloggen är faktiskt att det är lättare att se och följa sina egna framsteg. I alla fall jag glömmer bort vad jag faktiskt har åstadkommit och hur det egentligen såg ut innan jag började. Då och då brukar jag läsa gamla inlägg i bloggen för att se hur mycket som hänt. Om man inte orkar/vill skriva blogg så kan man försöka ta mycket foton i alla fall.

  Tack för din kommentar som sagt, ha en bra dag!
  Hanna

  Svara
 3. Hanna

  Och grattis till barnet, vad roligt att vi fick barn nästan samtidigt! Hoppas allt går bra med henne (och att hon sover)!

  Svara
  1. anette

   Grattis ni också till stellan! Han ser söt och go ut. Så som bara småbarn kan. Vår kajsa sov så bra så redan vid tre veckors ålder. Hela natten från tio till sex…… Det var då det. Nu är sömn amatörmässigt enligt henne. Möjligen att man kan ta powernaps på en halvtimme åt gången… Jaja det är väl en fas och sömnen kommer nog tillbaka.
   Minns faktiskt inte hur jag hittade er blogg, Tycker det är kul att läsa om renovering och hur folk grejar med sina hem. Läser, grunnar och försöker implementera de bästa tipsen här hemma. Läste t ex chezLarsson i flera år och även Ekvalla. Kanske där jag hittade er?
   Och där startade min personliga mistlur igen…
   Ha det bra!

   Svara

Kommentera