Fantastiska vårvinterdag

Har varit ute och tagit bilder på snön, solen och den skottade uppfarten idag.

DSC 0106

DSC 0111

DSC 0117

DSC 0127

Efter frukost så åkte jag sen till Stockby och körde 20 km längdskidor i solskenet. Superhärligt, fast hjälp vad trött jag blev! Jag tror mer eller mindre varenda kotte på Lidingö var där, för det var helt fullsmockat på både parkering och i spåret. Som alltid när jag åker skidor så förundras jag över vissa människor. Om 99 personer åker åt ett visst håll på ett skidspår så är det alltid en person som envisas med att åka åt motsatt håll och ställa till det för alla andra. Tänker att man borde fatta mönstret, alltså att alla åker åt samma håll, motsols, på skidspår.

Eftersom skidorna gick otroligt trögt och min personliga vallakusin hälsat att det var dags att lägga på mer glidvalla, så for vi till en sportaffär här på eftermiddagen så jag fick glädjen att köpa glidvalla för 600 kr. Imorgon blir det till att experimentera lite med det ute i garaget.

 

 

Kommentera