Snön vräker ner

Idag var dagen då hela Stockholm stod stilla på grund av snöfall. Jo minsann det märktes. Igår kväll körde jag ett snöskottarpass i utbyte mot en fin fransk fiskgryta och skyfflade då bort minst 10 cm snö. Snön fortsatte att vräka ner och innan vi gick till tåget i morse så skottade vi minst 20 cm snö som kommit under natten. Inser att vi har en rätt så väl tilltagen uppfart då det tog 45-60 minuter x 2 personer att få bort all snö.

IMG 0614

IMG 0617

Väl nere på stationen så insåg jag att alla bussar var inställda idag på grund av ovädret, så det var bara att packa ihop och gå hem igen. Tackade mig själv för att jag varit förutseende och tagit med mig jobbdatorn hem så det gick fint att jobba hemifrån.

Efter arbetsdagens slut och ett pass på gymmet var det åter dags för snöskottning av ca 10 nya friska centimetrar. Jag kan avslöja att jag just nu känner mig lite småmör i armarna.

I morgon kommer när det är ljust kommer jag ta lite nya bilder på all snö och på den stackars bilen som står helt översnöad ute (garaget abonnerat av hantverkare). Dessutom har jag en action att försöka stega/mäta hur hur lång uppfart vi egentligen har, den är rejält jobbig att skotta och det vore skönt med något slags mätbart bevis.

 

Kommentera