Betar av uppgifter

Idag har vi kört ganska hårt och betat av inte mindre än åtta punkter på ”Att göra-listan”. De flesta av dem var av inköps-karaktär och förutom det som faktiskt stod uppskrivet har vi fått många bonusgrejer avklarade.

Vi började med att åka till Upplands Väsby för att exekvera ett Blocketfynd inom kategorin baby. Jag kommer återkomma till detta i nästa blogg då grejen i fråga har hunnit torka efter tvätt och kan visas upp på bild. 

Därefter åkte vi till Ikea och plockade på oss massor av bra att ha grejer, bland annat en badbalja, bordstabletter, småhanddukar, bordstabletter och en ny hallampa (hurra! äntligen!).

På vägen hem från Ikea köpte vi en ny tub gas på macken. Tillbaka hem för lunch och sen ut igen, bort till återvinningsholkarna och dumpa massor av kartonger etc. Sen vidare till kemtvätten där vi hämtade ut en matta, trench och tre kavajer som varit på tvätt. För en gångs skull så har jag tvättat trenchen i slutet på högsten istället för att behöva inleda den nya vårsäsongen med att tvätta bort gammal smuts. Känns fräscht och rätt. Kavajerna har jag nu också gjort redo för att möta våren i nygammal kroppsform. Angående mattan, vet jag inte vad jag ska säga… jag råkade impulsköpa ytterligare en matta för en vecka sedan. Enda kruxet den här gången är att den inte får plats någonstans. Jag får återkomma till det och ta lite bilder imorgon när det är dagsljus. Dagens sista biltur avslutades med veckohandling på mataffären, hem kom vi med både julmust och glögg. Mumma!

Resten av eftermiddagen har vi ägnat åt att pyssla med senaste tidens inköp. Tvättmaskinen har gått varm men också handtvättmaskinen. 

DSC 0319

Impusköp, nu hämtat på kemtvätten

DSC 0320

Nyköpta grejer redo för tvätten

DSC 0322

Handtvätt av Blocketfynd

DSC 0324

Fixa och dona

DSC 0328

Ny hallampa under uppbyggnad

DSC 0330

Snart klar

DSC 0333

Resultatet underifrån. Den ger samma ljus som en jul-ljusstake så vi börjar komma i julstämning här

DSC 0334

Rävar på tork

Under kvällen har jag kommit halvvägs igenom diverse administrativa uppgifter. Nu ser det bra mycket bättre ut även mod et finns en del kvar att göra digitalt. 

DSC 0336

Mitt skrivbord tidigare idag

Kommentera