Utvärdering av tyg – andra ronden

Som jag meddelat tidigare håller vi på att skaffa en djuphäftad sänggavel. De tygprover vi fick hem med posten känns alla rätt mediokra.

Idag var vi förbi ateljén igen för att titta på nya prover, och på tillverkarens arbetsbord låg en sänggavel under arbete. Den var knalligt petroliumgrön och bara liksom sög tag i oss. Men vänta nu, vi hade ju bestämt att köra på något sobert brunt – inte dra in ännu mera cirkustema här i Karolineborg!? 

Som pliktskyldigast kollade vi igenom en ny laddning tygprover och beställde två nya, en mellangrön och en mellanbrun. Men den nya potentiella stjärnan, en restbit från tillverkarens pågående arbetet, hänger nu i sovrummet på prov. 

Utomhusmörkret i kombination med lite skum belysning i sovrummet omöjliggör en rättvis dokumentation. Nu får vi vänta tills nästa gång vi är hemma i dagsljus för att utvärdera i skarpt läge. 

DSC 0213

Provbit av den mest intensiva petroleumgröna sammeten du kan tänka dig

Kommentera