Bröllopsbilder på väggen – du måste skämta!?

Vi hade ett lägsta botten-skämsmål att få upp några utvalda bröllopsfoton på väggen innan ettårsdagen av självaste vigseln. Idag hände det! Tjoho!

Bilderna beställde jag som vanligt via Crimson.se, och trots att jag körde iväg beställningen en sen kväll så var de klara för upphämtning redan efterföljande dag. Helt magiskt.

Det vi gjorde idag var att försöka hitta en bra tavelstrategi. Eftersom vi endast har en tavla upphängd hittills så har vi inte mycket till tidigare tänk att luta oss tillbaka på. Nu blev det till slut att vi valde alternativet ”baslinjen”, så alla tavlor sitter på samma linje i underkant.

DSC 0338

I beskrivningen från Ikea framgår det tydligt att tavlor helst hängs upp av en kvinna istället för en man. 

DSC 0340

Tja, hur blev det då? Det kanske blev lite tunnare än vad vi hade tänkt oss. Eventuellt att vi borde satsa på lite högre förtätning i framtiden. Nu är det i alla fall tre tavlor i matsalen och en i badrummet. Därmed kan vi bocka av uppgiften med hela två månader och två dagars marginal. 

DSC 0348

 DSC 0347

Kommentera