Äntligen lite tid

DSC 0190

Hum, det har varit några särskilt köriga veckor. Vilket inte minst har fått påverkan på mitt bloggande. 

Förutom att jag fått ett andra projekt på jobbet (mer än dubbelt så mycket jobb) så har jag varit till Barcelona på konferens, till Shanghai på arbetsresa, haft afterwork med projektet, sommarmiddag med arbetsgivaren, kalas för Hampus, mamma på besök, varit förkyld… och ja.. där tog väl ungefär tiden/energin slut.

Idag är första dagen på säkert en dryg månad som jag sitter ner vid skrivbordet och tänker. Äntligen. Det känns väldigt välbehövligt. Jag har en lång backlog med  personlig administration, tankar och hemmapyssel att ta tag i. Jag är glad för att det är en långhelg, vi har tagit ledigt idag och får därför fyra sammanhängande dagar. Igår var det kalas för Hampus, som jag återkommer till, och idag var Alexandra, Fredrik och Charlie här över dagen. 

Vi har några helgmåsten Hampus och jag, ett är bland annat att boka klart allt inför sommarens semester i Frankrike. Resen börjar närma sig och är hittills planerad lite med vänsterhanden. Därtill skulle jag gärna göra en vända i ogräslandet och som alltid finns ett strykberg och en hög med papper på kritiska linjen. 

Det händer också att vi funderar på nästa eventuella trädgårdsprojekt. Är det en kompost eller ett trädäck? Eller en odlingslåda för morötter?

Tills vi har bestämt oss får vi fortsätta titta på lilla haren som skuttar utanför fönstret.

DSC 0174

DSC 0172

Kommentera