Dumpat

Idag har jag med stor skicklighet kört ner släpet från där det stod parkerat uppe vid boden, genom två svåra knixar längs vår smala alpliknande väg. Jag lyckades visst köra igenom en rosenbuske, som mirakulöst klarade sig oskadd. Skippade också att riva ner nya staketet eller fila ner syrenbuskarna. Trots att jag bland annat fick backa i kurva i kraftigt motlut. Inte illa av någon som inte kört släpvagn på tolv år. 

Det var en smula kalabalik (Hampus), fokus (Hanna) och mycket närvaro i stundens hetta (båda) och missade därför att ta fota. 

IMG 2783

Däckmärken i rosenbusken

IMG 2782

Luftigt och ledigt på tippen tidigt på säsongen. 

Nu ska jag ta och ta hand om mitt högra öga som efter en kvist igår är svullet och helrött idag. Var förbi apoteket på vägen hem och fick med mig både sköljdroppar och ögonsalva. Jättemärkligt att smörja i ögat men eftersom det gjort ont hela dagen är jag hyfsat uppe för förslag. 

Kommentera