April april din dumma sill, eller ettårsdagen som vi säger…

DSC 1319

Två kaffe och en croissant på Arlanda, första april 2012

Den första april i fjol var vi på Arlanda på väg till Paris (läs här). Som humörhöjare till croissanten så erbjöd Hampus mig en nyckelring, senare en diamantring. Ett år som förlovade idag, och senare i veckan firar vi fyra år tillsammans (”Herre guuu vad tiden går…” osv…). 

Det verkar ju gå bra det här, och därför har vi båda tagit committ på ytterligare ett halvår, fram till vår första bröllopsdag. Det har vi firat genom att ha en semesterliknande dag. Jag har tagit träningsfritt och semesterkänslan har smakat i munnen. 

Fram emot eftermiddagen tog vi en promenad till Millesgårdens Lanthandel för en fika.

IMG 2728

Hampus med räkmacka på Millesgårdens lanthandel

Därefter valsade vi runt i det närliggande området Herserud och kollade in vart vi ska köpa vårt nästa hus(…). Många stora fina putshus i det området. Efter en kort tupplur hemma gjorde vi (mest Hampus) tortellini till middag. Mums, vilken succé!

DSC 0973

DSC 0982

DSC 0989

DSC 1001

 

Kommentera