Deklarerade

Deklaration 2013

 

Det är en gång per år jag känner mig jublande glad över att ha höga lån och betala mycket ränta. Det är när det är dags att deklarera. Eftersom vi inte jämkar skatt löpande så blir det en rejäl månadslön extra tillbaka på skatten varje år. 

Både Hampus och jag har nu satt personliga rekord, aldrig tidigare har vi gjort klart deklarationerna innan de ens skickats från Skatteverket. Nytt för i år var att jag inte längre har mitt företag kvar plus att jag varken sålde eller köpte något anmärkningsvärt förra året – så jag slapp jag bilageträsket. Tjoho! Hampus hade en del att kämpa med, men jobbade undan dem tidigt i morse. 

Jag antar att jag kommer få min skatteåterbäring till sommaren så resten av kvällen ska vi fantisera om sommarens utsvävningar. Som socker för själen i tider när det råder totalt konsumtionsstopp. 

Kommentera