Arbetsro

Idag har jag kopplat in min skärm och satt mig tillrätta i mitt nya kontor. Det är ännu lite spatiöst inrett med endast två temporära fällbord och de jättebra lådhurtsarna som förra ägaren gav mig när vi flyttade in i huset. 

DSC 0611

Arbetsro i sken av våra nya balkonglampor som kan kommunicera med flygtrafiken

DSC 0620

Arbetsbord. Den trådlösa musen fungerade otippat bra på linneduk (vilket är ett konfortmåste för att inte få spel på fällbordets klibbiga plaststruktur)


Ett inredningsmål med 2013 är att fixa klart det här rummet. Jag tänker mig något i stil med följande:

Stor (minst 300 x 400 cm) sliten, kanske starkt infärgad, matta

Livly vintage modern mix randig tapet matta

Bild Residence Fastighetsmäkleri

Tre ganska stora industrilampor, typ den här från Country style.

15751industrilampaS75

Jättestort bord och ett par Eamesstolar, ungefär som nedan, fast vi kommer bygga ett bord av en svart måttbeställd skiva. Kanske blir det turkosa eller vita stolar till. 

Madamstoltz 160845986

Bild: Madam Stoltz

Sen inser jag redan nu att vi behöver fixa någon slags förvaring också, man blir ju sugen på att köpa något från Superfront som säljer fronter till Ikeaskåpstommar. Mer om det kan du läsa om här hos Studio Karin.

Superfront for ikea gallery 0001 1

Bild:  Superfront

Kommentera