I mina tankar just nu

1. Vasaloppet 2014

Trots att jag lovat att aldrig åka tillbaka till Dalarna och att jag vill dö av all vinter, så råkade jag idag anmäla mig till nästa års Vasalopp (öppet spår). Japp, jag skyller allt på min kollega Jimmy som påminde mig om att vi kommit överens om detta på jobbet vid en tidigare tidpunkt. 

2. Balkonghäng och semesterfeeling

Längtar efter det härliga bekymmerslösa livet vi hade när vi bodde i lägenheten i stan. 

Nu har vi aldrig tid att äta långsam söndagsrukost. Alltid är det något som ska städas, rensas, slängas fixas, köpas, åkas…. Nu ska det blir skärpning på det området (om bara våren kunde komma och bättra på känslan också). 

IMG 1124

Söndagfrukost

DSCN1929

Mysiga balkongen

IMG 1204

Minigrill och elddrink

DSC 0155

Lunch i tomatbusken (med min jättegamla telefon).

Kommentera