Ett lyckat projekt

Nu har vi (nog) fått vår sista renoveringsfaktura. Givet att vi köper det badkar vi tänkt (dyrt) kommer vi ha gått 7,29% över ursprunglig budget. Det är inte så illa, i ett vanligt projekt på jobbet skulle detta betraktas som mycket lyckat och knappast ens skäl för ett extra beslutsmöte.  

Enda skillnaden mot ett stort globalt IT-bolag och vår familjeekonomi är att vi redan vid budgetarbetet var överens om att vi var klart överallokerade och absolut inte under några omständigheter skulle kunna gå igenom.

Hum hum. Nu gjorde vi det och lite mer. Hur får vi ihop det här då. Tja. Vi får se när det där badkaret blir köpt och  möbler, lampor och prylar kommer ta lång tid att införskaffa. Vi är totalt sett väldigt nöjda och allt var värt! 

Summa summarum betraktar vi härmed renoveringen som ett lyckat avslutat projekt. 

Kommentera