Nu har vi flyttat upp på övervåningen

Pust, vilken helg!

Vi har just ätit middag tittandes på en film, med benen i högläge och med kroppar som urvridna disktrasor.

Vi började i fredags med att bygga ihop all garderobsinredning. Igår kom pappa över och vi for tillsammans till Fredells och Svensons i Lammhult för att reka lite diverse inrednings-/byggprylar. Senare på eftermiddagen och hela kvällen fortsatte arbetet på övervåningen genom att lyfta ner alla kartonger och börja packa upp. Kanske inte jättesmart att ha grundat med ett arm/rygg/axelpass på gymmet tidigare på dagen. 

Vi kom i säng inatt vid ett kanske och på grund av rådande värmebölja (läs elementkaos) blev det inte mycket sömn. Idag har arbetet fortsatt, med en kropp som verkligen ömmat av träningsvärk. Jag hade ont från axlarna ner till rumpan och till vaderna. Ja, det blev inte bättre av att vi idag fortsatte springa upp och ner för trappan plus en löptur. 

Nu när det nästan är klart så var det definitivt värt det. Inte mindre än 17 kartonger är tömda och åter uppburna på vinden. Sex smockfulla flyttkartonger står i garaget tillsammans med säckvis med plast och wellpapp som ska köras till tippen. Förutom detta har vi haft Alexandra och Fredrik över på lunch samt städat städat och städat. Det är så fruktansvärt dammigt det som kommer ner från vinden, så till och med i köket på entreplan har det varit helt svart av damm (tänk vad man ser när man är hemma i dagsljus). Det är tydligt att det kommer vara ett ihärdigt städade tills allt är uppackat och utrensat. 

Jag orkar verkligen inte gå upp och ta nya bilder så bloggen för nöja sig med några från igår. 

Image

Jag har fångat två skruvar och två muttrar som kommer fixa handtaget på min trasiga väska

DSC 0576

Duschpremiär igår. Duschen funkar bra både för folk och grönsaker. 

DSC 0571

Pappa och Hampus sätter fast vårt nya ”torkställ”, det är en stång som sitter i taket och som passar bra för att torka långa saker på. Vi har ingen torktumlare och manglar alla lakan och därför har jag stor förhoppning på denna lösning. Det är i alla fall ingen drag-ut-anordning som tappar stundsen efter en tid. Nu ikväll har vi hängt upp fem linnedukar på tork. Jag är mycket nöjd!

DSC 0579

En batch med kartonger som stått på vinden sen mitten/slutet av oktober. Äntligen mina väskor!

DSC 0581

Här håller jag på att sortera mina träningskläder. Jag insåg att jag hade en hel del. Nu är en hel garderob fylld. Mumma att kunna ha en trådback enbart för träningsstrumpor. 

DSC 0583

Min samling av marthon-t-shirts kom fram för allmän beskådan

Kommentera