Fyra månader, helt obeskrivligt och vi saknar ord!

Måndag den femte november 2012 kom tre snickare hit och påbörjade jobbet med vår övervåning. Hur det såg ut efter en dag kan man se på bilden nedan.

DSC 0252

Bild från vårt badrum, tagen den femte november 2012

Idag, den första mars 2013 är renoveringen av vår övervåning klar (ett par tre grejer kommer patchas upp nästa vecka). Det känns helt surrealistiskt, vi saknar ord och kan inte beskriva hur otroligt härligt det känns. Vi har de senaste dagarna gått runt ett par varv på övervåningen och bara häpnat. Vi kan fasen inte fatta att det är vårt hus! Vad hade vi i alla rum innan?

DSC 0388

Bild från samma badrum, fyra månader senare, första mars 2013

Imorgon står det städning på schemat, därefter är det dags att börja hitta igen våra gamla liv på vinden och framförallt, bygga ihop garderobsinredning. De kommande tio åren ser vi fram emot att lägga allt på att  möblera upp våra fyra nya rum. 

Kommentera