Pyjamastapet i hallen

I fredags kom garderobsdörrar och skåpluckor på plats i garderobsväggen i hallen. Samma dag målade de golvet, alla lister samt målade om taket i trappan som blivit skadat i renoveringen.

DSC 0311

Garderobsvägg med dörrar. Vad bra det blev till slut (efter sju svåra år). Skåpen i mitten är fläktskåp med skåpluckan Lidingö, garderoberna är i PAX-serien. Tänk att de kunde vara så lika, rena flytet att det var samma färgnyans exempelvis (det var inget vi kollade upp).

DSC 0306

DSC 0323

Nymålat golv

DSC 0309

Nymålat tak, fixade taklister, gersågsmys

Idag har killarna börjat tapetsera och kommit ganska långt. Dessvärre har de gjort en mönsterpassningsmiss och jag är därför sjukt irriterad. Nu har vi dessutom i minsta laget med tapeter så det känns som ett vågspel att kräva att de gör om. Tur i oturen så är det främst ett ställe där det är fel, och där är det bara en våd satt ännu så länge. 

DSC 0357

En sån här steg-makapär är bra att ha om man ska hantverka i en trappa

DSC 0358

Det känns lite som att vara i en jättestor pyjamas, eller hur? (Ojojoj…)

 

En reaktion på “Pyjamastapet i hallen

Kommentera