Tapeter, vilket genombrott!

Åh, man kan knappt tro att det är sant men idag har killarna börjat tapetsera i vårt nya sovrum. Igår byggde de klart allt runt garderoberna, satte täckskivor, fogade och fixade till det snyggt. Idag har mer än halva rummet tapetserats och vi har fått golvlister. Vilket genombrott!

Vi fick inte igång belysningen där uppe så just nu undrar vi lite hur vi tänkte när vi valde tapeterna. Men å andra sidan, jag tror de är ganska mycket vår stil. Maxat galet liksom. 

DSC 0698

Tapetseringsverkstad

DSC 0685

Hampus min indikerar vår spontana reaktion. Haha.

DSC 0689

Man kan notera att golvet är en smula ojämnt av att titta på den träfärgade listen som sticker fram under golvlisten 

I vardagsrummet har det också hänt saker. Förrutom att de har städat som dårar, ni kommer ihåg hur det såg ut i början av veckan, så har de fogat halva golvet ungefär. Kors-och-tvärs-fogarna indikerar på tidigare misstag.

DSC 0691

DSC 0695

Golvspringor och sågskador fogas

En sista grej som hänt är att skåpet bredvid tvättmaskinen är klart, med handtag och allt. Samt en trälist är uppsatt som ska bära upp bänkskivan. Bänkskivan är för övrigt ett helt annat kapitel, där vi har en liten minikonflikt. Det visade sig att priset för en bänkskiva i sten gick upp med 30% från vår första offert till vår senaste. Vi har därmed, enligt min mening, diskvalificerat det valet och ska gå över på en pappskiva från Ikea. Hampus missnöje kan man inte ta miste om men vi är ändå överens om att ta upp skivan till CCB Roadmap 2014. 

DSC 0697

Skåpet är klart. Handtagen är på plats. Trälisten är redo för bänksskivan. Om det blir en skiva i sten så kommer även det vita stödbenen sättas dit. 

Kommentera