Garderober

Trots ett vädermässigt bakslag så känner i alla fall jag att livsgnistan börjar kommer åter. Det beror nog dels på att det varit solsken hela helgen och imorse var det snudd på ljust när vi gick hemifrån. Mer dag än natt i alla fall. Och dels på att vi äntligen bokat upp oss och familjen på en brunch på Berns till helgen. Som vi längtar!

Som ett brev på den så kallade posten så har det hänt garderober idag. Utgångspunkten var att vi hade köpt fem enheter garderober, tre på femtio-bredd och två på hundra-bredd. Lite snopet, när killarna informerade om att det saknades nio centimeter för att få ihop det! I morse diskuterade vi ett nytt förslag som innebär att vi skippar en smalgarderob i mitten och gör en fast installation med hyllor och korgar där istället. Nu efter att ha sett hur lite plats det blev kvar, tror jag vi släpper även det förslaget och kanske satsar på att sätta igen hela väggen istället.

Vi har också bestämt oss för att byta spår när det gäller dörrar och inredning till de breda garderoberna. Det kommer bli en tur tillbaka till Ikea för att lämna tillbaka både den överblivna garderoben och byta till andra dörrar. Hoppas vi kan få ihop det med bilen?

Anledningen till att garderoberna står upphöjda är för att vi vill åstadkomma en känsla av platsbyggnad. Enda kruxet var att det nu inte finns så mycket utrymme kvar för taklisten vilket vi hade tänkt. Man kanske kunnat önska lite övrigt av den som tog alla mått. Nedan kommer bilder på hur det ser ut. När man tänker att Hampus är nästan 1.90 så fattar man att det är högt och kommer krävas stege. 

DSC 0684

DSC 0682

DSC 0683

En reaktion på “Garderober

Kommentera