Januari

DSC 0574

Nu är jag trött och less på att det är helvetesjävla januari. Det är kallt, jävligt, jag är trött och ful. Det är stökigt, smutsigt och jag är less på renoveringen. Dagarna genomlevs tackvare ohälsosamma mängder kaffe.

Idag fick jag dessutom svälja ett tuggummi i små bitar efter att det totalt skurit sig under ett möte då det inte kändes lämpligt att börja spotta och fräsa. Jag höll också på att missa min station när jag kom fram till Liljeholmen, som tur var stod tåget stilla på perrongen tillräckligt länge för att jag skulle hinna kasta mig ut. Igår fick jag däremot stå ute och vänta på tåg i 14 minuter på morgonen som gjorde att jag kom lite för sent till mitt 06.45-Body-Pump-pass, fick springa och tränga mig in bland alla passdeltagare som redan hade kört igång och ursäkta mig när jag smög runt dem för att plocka ihop mina vikter och prylar. Igår jobbade jag dessutom sent och handlade på vägen hem. Fick som då stå i Ropsten och vänta på tåg med matkasse och träningsväska i drygt 20 minuter. Hampus är förkyld, hostar och snörvlar. Jag har ont i huvudet, fryser och är gnällig. 

Som tur är går renoveringen framåt, se nästa bloggis, fast bäst av allt är att Hampus har köpt semlor så nu blir det TV-mys. Nu är det bara sex dagar kvar innan vi i Stockholm går in i åttatimmars dag. Detta underbara fenomen uppträder onsdag 30 Januari. För att kunna hålla koll på solens upp- och nedgång rekommenderar jag den här siten

Kommentera