Spegel och tapeter – check

I förmiddags gjorde Hampus ett sista ryck med golvet i sovrummet. Nu är det officiellt spikfritt, Jesus vad skönt! Under tiden var jag på gymmet och körde en mil på en skridskomaskin och därefter mitt vanliga styrkepass (jag fått utprovat av en PT). 

Under eftermiddagen har vi återigen tagit en tur västerut med bilen. Först ett stopp på Måleributiken i Alvik för att hämta, våra sedan tidigare beställda, tapeter (sovrum och vardagsrum/studio) därefter vidare till Ikea för att köpa en badrumsspegel som vi kollade ut förra gången vi var där.

Här kommer lite bilder tagna med min iPhone idag.

IMG 2455

Alla tapeter nu uppradade i väntan på att få komma till användning. Till vänster är de som ska vara i sovrummet, de i mitten ska vara i vardagsrummet/studion och de till höger ska sitta i hallen. Vi känner oss mycket nöjda.

Spegeln har jag ingen bild på och nu är den uppburen till badrummet. Jag kommer visa den när den väl är uppe på väggen.

Det bästa med våra helgturer av den här typen är att det passar så bra att stanna hos pappa på middag. Idag fick vi (enligt önskemål) Biff Rydberg. En delikatess man äter alldeles för sällan. 

IMG 2439

IMG 2441

Biff Rydberg med morötter

Efter middagen så började Hampus och pappa gå igenom pappas barskåp för att hitta något att smaka till marängtårtan

IMG 2443

En glad kille

Lika bra att Hampus blev lite varm innanför jackan eftersom han var tvungen att jobba lite för att vi skulle komma upp med bilen till garaget. På tredje försöket gick det dock, men det var nära att jag körde in i muren eftersom bilen liksom ålade sig upp.

IMG 2449

Vägmannen är ute och sandar uppfarten

Kommentera