Spikgolv

I vårt nya sovrum har vi en utmaning. Det är tusentals små nubb som blivit kvar efter att laminatparkett och plastmattan tagits bort. Hantverkarna driver förslaget att byta golv helt och hållet med hänvisning till att det inte går att slipa golvet när alla dessa spikar sitter där.

DSC 0523

Småspik i trägolvet

Vi tog det som en utmaning och har ägnat ett par timmar var åt att krypa runt med en varsin pysseltång. 

DSC 0533

DSC 0529

DSC 0535

DSC 0534

Spiksäkert

Nu har vi gått över säkert 80% av golvet och spiksäkrat det. Imorgon när det är ljust igen så får vi ta resten och dammsuga lite noggrannare. Håll med om att hantverkarna fick vad de tålde och att det inte kan bli tal om att byta ut detta vackra golv. Enda minusset var att mina IT-fingrar tog lite stryk och jag har fått en bautablåsa på långfingret.  Jag känner mig lite kass över att vara så klen.

Kommentera