Bortkopplade element och värmefläkt

I lördags var vår röris här och kopplade loss alla element på övervåningen. Varför då kan man undra, de ska ju inte bytas. Nej, det är för att vi ska få fort den käcka orange tapeten med småblommor och inte minst av allt – alla meter med ugns- och grillfolie som tidigare antiabsorberat elementvärmen. 

DSC 0426

DSC 0434

DSC 0428

Mums, är det bara jag som får associationer till ugnsgrillad lax?

Så här ser det ut idag.

DSC 0452

Elementsubstitut

DSC 0453

DSC 0451

Nu är det gips och slätspacklad vägg. Så snart väggen är målad och listerna på plats så ska elementen tillbaka. 

Ett annat tidskrävande projekt är att fixa till alla utstående hörn runt murstockarna. Det är minst två per sovrum och tydligen så var de, alltså hörnen, för krokiga och ojämna att kunna passera obemärkta. Vi hörde något mutter om sex centimeters ojämnhet. 

Nu är alla hörn någonstans i processen mellan krokiga – stålkantsbeklädda – färdiga. 

DSC 0448DSC 0449

Hörn som rätas upp och blir stålskodda

Kommentera