Hygienklass återställd

Med tanke på gårdagens lilla avloppsincident har teamet idag ägnat någon timma åt att hygiensäkra cykelrummet. 

Från igår hade det torkat upp ganska bra så det gick ganska bra att sopa och skyffla upp det som var kvar. Sen gjorde vi helt enkelt så att vi kopplade in vattenslangen och spolade så försiktigt det gick utan att blöta ner gipsväggarna. Därefter skurade med sop och diskmedel så löddret yrde. Jag kan rapportera att det var bra drag i avloppet och inga problem att röja. Alla grejer som vidrört golvet tvättade vi av med diskmedel och varmvatten i vattenkannan, stående i snön. 

Även om det fortfarande känns lite rysligt så är det nog renare än vad det någonsin varit därnere. För att skynda på torkprocessen och undvika isbana så har vi kört igång ett element. 

Vi har varit lite försiktiga med att packa in grejer på golvet. Fällborden står på pallar av förbrukade yoghurthinkar. Om någon månad när den här incidenten är glömd så lär det krypa in mer och mer grejer. Jag har dock försökt få igenom en gemensam överenskommelse att göra ett ryck och sätta upp fler krokar till våren så exakt inget kommer förvaras på golvet i framtiden. 

IMG 2274

Rent plus element

 IMG 2275

En uppochnedvänd turkgrek är värsta hygiensäkringen….

Kommentera