Klara framsteg

Här kommer en kort uppdatering från övervåningen.

Med lite vilja kan man nog säga att badrummet är kaklat till femtio procent. Man kan nästan hoppas att kaklingen blir klar innan jul. Vi har haft lite funderingar på hur bra killarna är på att med stor medvetenhet få fyra färger att mixas helt sporadiskt. Jag ger ingen vidare kommentar på det utan vi har bestämt oss för att inte tänka mer på det.

DSC 0805

DSC 0804

DSC 0795

Det som också är kul är att taken snart är klara. Det är halva hallen kvar att sätta pärlspontpanel i, övriga rum är klara. Idag har de dessutom fått upp gipsskivor i hela studion (läs: vardagsrummet uppe).

DSC 0812

Studion nu med tak och gipsade väggar

DSC 0813

DSC 0807

Hallen, det bruna hålet är vindsluckan

DSC 0697

Ett av sovrummen

Kommentera