Ny isolering i ”Sovrum 3”

Byggarbetet fortsätter i rasande fart. Man börjar ju undra vad de ska göra de återstående sju arbetsveckorna. Men visst, jag kommer ihåg, det går mycket mycket långsammare på slutet. Speciellt när det ska sättas väv på alla väggar och tak samt målas fyra gånger eller fler.

Idag var det lite mer städat där uppe, men det är klart mycket soptipp på vår uppfart. Men det spelar ingen större roll för vi bor avskillt nog för att det inte ska behöva smutsa ner Lidingös fina anseende. Eller nåt. Haha.

Killarna har fortsatt arbetet med att regla taket i vardagsrummet, det skiljer sig lätt mer än 10 cm från kant till kant. De har också börjat fräsa in koppar för eluttag i väggarna, dagens fräsbonus var att de fixat den grova elledningen som går från elskåpet uppe till elskåpet nere. Nu är den äntligen fast i väggen jämfört med tidigare då den böjt ut sig och varit i vägen vid ingången till badrummet. Det är klart dagens näst bästa. Dagens bästa var att Sovrum 3 (som vi för enkelhetens skull kallar för Gunnelrummet (Gunnel – hoppas du inte misstycker!)) har fått en isolerad kattvind. Vilken skillnad i temperatur – Pappa du skulle må om du vore här på inspektion.

Dagens medgivande kommer från mig efter att ha sett trägolvet i just Gunnelrummet, det hade inte gått att återanvända på grund av att det saknas bitar där det i begynnelsen varit en eldstad.

DSC 0290En dosa för el och en för ethernet

DSC 0293Dagens eldstad

DSC 0294Inte så sjysst golv får jag erkänna

DSC 0296Tjocka svarta elledningen är nu infräst i väggen. ÄNTLIGEN!

DSC 0292Varmt och mysigt sedan isoleringen sattes in

Kommentera