Årets upplaga av Stockholm Halvmarathon

Idag var det Stockholm Halvmarathon och jag var med och sprang.

Photo1Jag, mitt i bild i svarta kläder och rosa keps på väg ut på varv nummer två

Det är ett kul lopp och en lagom distans, hela kalaset är ganska snabbt och lätt avklarat jämfört med både millopp (kräksmycket mjölksyra) och fullånga marathonlopp (sega ben).

Med uppladdning i form av honeymoon i New York (vi kom hem i måndags) som i sin tur föregicks av kraftig förkylning, kundkväll och som vanligt mycket jobb – så var inte förutsättningarna de bästa. I ärlighetens namn var jag inte så himla motiverad och kände mig rätt så o-fit (läs tjock) efter en vecka i USA…

Jag sprang dock runt och tycke det var jättekul. Det är ett så härligt lopp, en folkfest och jag är glad att fanclubben fick bättre väder än sist.

Det blev en bra genomkörare inför Lidingöloppet som går av stapeln om fjorton dagar. Det som man kan tycka var lite irriterande var att jag disponerade kraften ojämnt. Snabbt i början och mot slutet och alldeles för sakta mellan 5-15 km. Tiden blev ganska dålig, en försämring på 2 minuter mot halvmaran tidigare i våras.

Hur som helst, det spelar inte så stor roll, jag är ju redan gift (fritt fram att slöa till 😉

Kommentera