Godisråttan

 

DSC 0830

På lördag smäller det och jag har laddat upp med en stor lösgodispåse.

Det har nu gått typ sex veckor sedan jag slog vad med Hampus om att jag inte skulle äta någon sötsak innan Stockholm Marathon. På lördag är maran och det verkar som om jag kommer klara mitt mål. Inte en fikabulle, kaka, pyttegodisbit, tårta, efterrätt eller minsta chokladbit har slunkit ner. Jag har avstått mumsigheter på konferens och middagsbjudningar, på jobbet eller hos föräldrar.

Endast ett par glas saft i sommarvärmen, marmelad till ost-efterrätt och kanske några skorpor har jag fallit offer för. Har jag inte varit stark så säg!?

Det som också händer på lördag är att vi ska ha after run med pizza, öl, coca-cola och rabarberpaj. Något ska man ju belöna sig själv och fancluben med efter en heldag ute på stan.

Kommentera