Dagens träning

Träning 2012-03-03

  • Längd: 30,01 km
  • Tid: 2:24
  • Medeltempo: 04:48 (minuter per km)
  • Medelpuls: 162 (ca 81% av maxpuls)
  • Maxpuls: 196 (ca 98% av maxpuls)
  • Underalag: 90% ren asfalt, 10% grusväg
  • Kalorier: 2 004 000 st
  • Kommentar: Det är som jobbigt… Trodde jag sprang jättesakta men förbättrade tiden från föregående två rundor med en minut. Mentalt går träningen mycket bättre.

Kartbild

Dagens pass på karta

Jag skrev ett inlägg tidigare om mina knepiga pulskurvor. Jag tror det är något fel, det kan omöjligen vara så att jag hade 198 slag/minut i dag innan jag ens hunnit bli varm. Skulle kunna vara så att pulsmätaren inte får tillräckligt starka signaler innan huden blivit svettig, så att den måste fabulera ihop något själv? Någon dag när jag kommer ihåg det ska jag fukta pulsbandet innan jag sticker ut.

Puls 3 marsDagens pulskurva. Det kan omöjligen stämma att pulsen var så hög som den säger i början.

Eftersom jag numera springer mina långpass på lördagar så är söndagarna religiöst kravlösa och ägnas åt att enbart göra roliga saker tillsammans med Hampus.

Kommentera