En ny skottkärra och längdskidor på köpet

Lördag enligt plan. Hej och hå, vad mycket vi har fått gjort idag. Allt som vi hade planerat, förutom att köpa 15 nya råttfällor som vi helt glömde bort.

Till frukosten så lyckades jag äntligen göra klart badrumsskisserna i google sketchup. Nu finns två olika förslag framme och nu kvarstår bara att budgetera, besluta och exekvera.

Sedan, för tredje lördagen i rad så sprang jag tre mil. Långkalsongerna är bortlaga sedan länge och dagen till ära så byttes mössan mot en keps. Härliga vårväder. Vårväder fick även fötterna se som hade säsongspremiär i sneakers.

IMG 1528Mina silverfärgade Miami-sneaks.

Medan jag sprang så bakade Hampus tre sorters bröd och rensade bort den tredje musen från källare. Han (som har ostfobi) pallade dock inte att sätta på en ny ostbit på fällan så nu är den origgad.

Eftersom en person som kört långpass är snudd på köroduglig så får Hampus manövrera bilen på lördagar, så även idag när vi skulle åka och skaffa en skottkärra. Hampus, han var dock sugen på att skaffa ett par trädgårdsarbetarbrallor så det blev en tur till stora sportaffären i Bromma.

Medan jag firade vår så spontanprovade Hampus ut ett par skidor med tilbehör.

IMG 1532Skidåkarn får spannet utprövat

Med oss hem kom även ett par trädgårdsbyxor enligt plan, och jag passade på att köpa en layer two-fleece att ha under min skaljacka nästa vinter. Vi var nära att åka till Dalarna av bara farten.

IMG 1534Inte en skymt av snö men dock ett par skidor.

Jo, sen gjorde vi det som var dagens huvudaktivitet: Köpa skottkärra. Det blev en jättefin grön som sedan monterades ihop av den här redige karln, iklädd trädgårdsbyxor, hemma på uppfarten.

DSC 0816Hampus monterar vår nya fina gröna skottkärra

Kommentera