Balansen

Noterar att det numera på bloggen alltid tycks handla om mat. Det beror på att det inte händer så mycket annat som har direkt nyhetsvärde. Jag kämpar på med badrumsritningen och lite diverseplanering men det går för sakta mellan genombrotten värda att nämna.

Så, här kommer ytterligare en matbloggis. Som motreaktion gårdagens hälsosamma tonfisk med spännande sallad och massa spännande såser så kommer här en bild på dagens middag.

DSC 0354Spännade kreation baserad på en blodpuddingsbas dekorerad med bacon på höjden ackompanjerad av lingonsylt

För att uppskatta livets goda måste man lika ofta utsätta sig för sånt som är rent ut sagt förjävla äckligt. Dessutom var den köpt innan vi kom på att vi skulle gå över på en fisk- och grönsakskost så då var det vara att bita ihop för idag. För balansen.

Kommentera