Spis spis spis

Målet är inställt på att hitta en spis. Hampus är helt fast på en AGA, fast har börjat mjukna något i att åtminstone kunna tänka sig så kallad Kall-AGA istället för en sådan som står på (och drar el) 24-7-365.

Vi startar på Cordon Bleu, kollar runt lite. Tveksamt. Går vidare mot ospec spisaffär som Hampus sett på Torsgatan. Får träffa en säljare som berättar grundligt om ett 10-tal olika Bertazzonis. Jag ganska imponerad. Hampus hävdar att italienare inte kan laga mat (till skillnad från britterna dårå…).

Avslutar spiskvällen med ytterligare ett besök i Kvänumbutiken för att känna lite på Kall-AGAn. Går molokna hem. Överväger på fullt allvar att köpa en inbyggnadsspis respektive inbyggnadsugn från Miele istället. Ägnar resten av kvällen åt att surfa spisar. En smula dålig stämning.

Kommentera