Stressig vecka och internleverans

Ojoj, vad stressigt det är. Vi har inte mindre än sex releaser att fixa den här veckan.

Igår höll jag och en kollega ett seminarium på ett konsultföretag. Vi hade pratat om upplägget på en övergripande nivå för länge sedan. I förrgår kväll/natt satt jag med slides och det var så sent som en timma innan det skulle starta som vi faktiskt gick igenom vad var och en av oss skulle säga. Jag var rätt stressad hela dagen eftersom jag aldrig hållit i något liknande tidigare. Det var 57 personer som hade anmält sig, tack och lov så var det ganska många som inte kom så vi blev drygt 40 til slut. Därmed fick alla plats och kunde ha en öppen dialog med åhörarna. Skönt att det gick bra och skönt att det är över. Det var nummer ett.

Imorse byggde Hampus en releasekandidat av senaste mjukvarutvecklingen på sitt jobb. Det verkar ha gått bra hittills, inga fel än så länge. Det var nummer två.

Hampus har köpt ett par nya jeans idag med hjälp av min 20%-rabatt-check på Åhlens, sista giltighetsdagen. Fynd. Det var nummer tre.

Hampus nya projekt: Skaffa musikanläggning till vardagsrummet. Nu var det sista delen, en subwoofer, som bars hem i en Ikea-kasse av oss båda. Den var stor som ett vardagsrumsbord men tydligen en schuukt bra affär? Nummer fyra.

Samtidigt som detta inlägg skrivs så håller vi på att avsluta en mycket viktig intern milstope som har att göra med julklappsinköp. Att vi gör det just idag är ingen slump, vi hade satt upp en deadline att köpa alla gemensamma julklappar innan december. Tackvare sista insatsen idag kommer vi uppnå det i betydande omfattning. Kvar är nu bara att försöka komma på vad Hampus ska få och tvärt om? Det var nummer fem.

Imorgon så kommer jag, alltså egentligen inte jag utan en motsvarande Hampus på mitt jobb, bygga en releasekandidat av vår senaste mjukvara för att gå in i test. Det är jättestressigt och lite väl spännande. Det var nummer sex.

Gissa om vi längtar efter helg!? Då ska vi äntligen ha tid att julpynta klart och städa upp mossan på golvet sen förra helgen. Jag längtar också väldigt mycket efter ett liv i framtiden då jag kommer ha tid att sova ordentligt. Sarkasm.

 

 

 

 

Kommentera