Julförberedelser och exekvering

Vi har en strikt lista över saker som ska fixas innan advent. En sak varje dag som ska köpas eller fixas.

I måndags var vi på Clas Olsson och köpte två elljusstakar. Tanken var också att det skulle bli en timer till utomhusbelysningen men den var slut.

I går köpte jag två uppsättningar lackljus, en kvartett röda och en kvartett gröna. Dessa ljus är inte helt lätta att få tag på så jag passade på att köpa för nästa år också. Helst ville jag förstås ha vita, men det fanns inte.

Idag var köpte jag ytterligare en elljusstake. Också detta enligt plan. Vi har en likadan (stor) sedan lägenheten som vi tycker mycket om. Tanken är att det ska stå en i gubbrummet och en i matsalen så det ser symetriskt ut.

Vi är väldigt fokuserade just nu, vilket är skönt.

DSC 0401

Kommentera