Karibisk afton

Längtan efter en sol-och-badsemester är stor. I torsdags så kom Hampus på den briljanta idén att vi skulle simulera en semester genom att anordna en Karibisk afton här hemma.

Upplägget för kvällen var att

– Ta på sig de sista sommarkläderna som fortfarande kan hittas i garderoben

– Sitta i bastun och dricka Piña Colada och äta exotisk frukt

Det blev riktigt bra, men inte precis som planerat. När vi skulle starta bastun så blev vi påminda om att vi bett hantverkarna koppla ur den tidigare under vintern. Emellertid så gjorde det inte så mycket vid närmare eftertanke eftersom vi just igår inte var särskilt frusna och att vi hellre ville lyssna på musik än sitta ihopkurade och svettas.

Hur som helst, Hampus hade fixat en spellista med en för kvällen lämplig musik. Ni vet, lite åt det där karibiska hållet.. Vi fick i alla fall dansa i köket medan vi pysslade med förberedelserna

DSC 0296

Det bästa av allt var att Hampus grävde lite i sin nostalgilåda och hittade både en (äkta) Hawaii-krans och en (äkta) Hawaiiskjorta. Väldigt trovärdigt!

DSC 0305

Och jag kan medddela, att det funkade. Allt kändes mycket bättre! Dock så kunde vi inte komma ifrån att det var fredag efter en arbetsvecka och var lite sådär osemesteraktigt trötta och fick krypa till sängs vid 21.30-rycket.

4 reaktion på “Karibisk afton

Kommentera