Årets bästa dag med en timme helg extra!

Årets bästa dag är idag – en timme helg extra!

DSC 0683

Jag har firat söndag genom att ganska tidigt i morse sticka ut på långpass. Sprang ut på Lidingöloppet-banan och sprang de två första milen, med undantag för att jag tog en lite annan väg till Trasthagen. Trots att benen och var tunga och stela sedan igår var det en fin tur. Massor av folk, barn, löpare och cyklister ute i naturen. Perfekt klimat också med +7 grader och fuktig luft.

Nästan varje gång jag springer där så kan jag inte låta bli att tänka på att vi bor på världens bästa ställe. I ett hus på lilla berget, med 3 mil terrängspår någon kilometer bort, omgivna av hav, närhet till en sjö och mindre än en mil in till city-city. Även om vi emellanåt har sug efter att flytta till the Bay Area, så skulle det aldrig slå detta.

När jag kom hem så möttes jag av en glad kille i pyjamas som ställde sig och gjorde Eggs Benedict medan jag duschade.

DSC 0686Hampus bygger Eggs Benedict på ett surdegsbröd, med serranoskinka, porcherat ägg och hollandaise-sås

DSC 0691Dagens lunch på Karolineborg

I övrigt har jag gjort ganska många av de småsaker jag hade tänkt, men att övervintra pelargonerna och darlian som står ute verkar bli uppskjutet tills nästa helg. Hampus har också haft en bra dag, fortfarande i pyjamas sträckläsandes Steve Jobsboken. Det är weekend det!

Kommentera